Oglasi
  • Prodaja ogrevnog drveta franko utovareno - Bukova suva drva paleta cca 3,5 m3 cijena 190 KM sa PDV-om - Bukova suva drva paleta cca 2,5 m3 cijena 170 KM sa PDV-om - Bukova sirova drva paleta cca 2,5 m3 cijena 150 KM saPDV-om

Trokrilni Orman od Punog Drveta

Jednostavni ali elegantni Soligna trokrilni orman je napravljen tako da se savršeno uklopi u vašu spavaću sobu i obezbijedi vam dodatni prostor za odlaganje odjeće.

  • Materijal: Puno Drvo –  Bukva
  • Širok Prostor za Kačenje
  • Jedna Velika Ladica
  • Četiri Manje Ladice

Color :

Description

Orman je savršen komad namještaj ako želite da sa stilom popunite prostor u vašoj spavaćoj sobi i u isto vrijeme obezbijedite dodatni prostor za odlaganje odjeće. Naš trokrilni orman od punog bukovog drveta je stilski dodatak za prostranije spavaće sobe i obezbijediće vam više nego dovoljno dodatnog prostora za odlaganje.

Širok prostor za kačenje, i pet ladica pružiće vam više nego dovoljno prostora za vašu odjeću, obuću i akcesoare. Svaki komad Soligna namještaja je pažljivo izrađen od najfinijih prirodnih i ekoloških materijala i zadržaće isti izgled i nivo kvaliteta tokom nadolazećih godina. Ovaj orman od punog bukovog drveta je dio Trodijelnog Seta Namještaja za Spavaću Sobu, ali se može naručiti i odvojeno kao poseban komad namještaja.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Trokrilni Orman od Punog Drveta”

Your email address will not be published. Required fields are marked *