Oglasi
  • Prodaja ogrevnog drveta franko utovareno - Bukova suva drva paleta cca 3,5 m3 cijena 190 KM sa PDV-om - Bukova suva drva paleta cca 2,5 m3 cijena 170 KM sa PDV-om - Bukova sirova drva paleta cca 2,5 m3 cijena 150 KM saPDV-om

Stalak za TV od Punog Hrastovog Drveta

Napravljen od punog hrastovog drveta, čvrste i izdržljive konstrukcije, ovaj stalak za TV napravljen da traje decenijama. Napravljen od prirodnih materijala u rustičnom stilu, ručno poliran i lakiran, ovo je komad namještaja koji je neophodan u svakomdomu.

  • Materijal: Puno Drvo – Hrast
  • Široka Gornja Ploča
  • Dvije Police
  • Dvije Ladice

Color :

Description

Postavite svoj Televizor na naš stalak za TV od punog drveta i uredite svoju dnevnu sobu na elegantan način. Površina našeg TV stalka je dovoljno široka da na nju možete postaviti bilo koji moderni televizor. Ispog gornje površine se nalaze dvije široke police i dvije ladice koje možete koristiti da na njih postavite vaš DVD ili gejming konzolu, držite vaše video igrice, muzičke CD-ove i slično. Soligna TV stalak je napravljen od najkvalitetnijih komada drveta koje smo ručno polirali i lakirali da bi istakli teksturu i boju drveta.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Stalak za TV od Punog Hrastovog Drveta”

Your email address will not be published. Required fields are marked *